Digitaaliset ja analogiset komponentit energian ja sähkön mittaukseen ja ohjaukseen.

Olemme analogisten näyttöjen ammattilaisia. Oma varastomme, laboratoriomme sekä CAD järjestelmämme takaa nopeat ja laadukkaat toimitukset tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Ylläpidolle toimitukset jopa päivässä!

Takowalta saat digitaaliset näytöt ja mittalaitteet sekä monitoimimittarit sähkön ja energian mittaamiseen. Maahantuomme virtamuuntajat, shuntit, mitta-arvon muuntimet sekä releet ja kontaktorit Euroopan johtavilta valmistajilta. 

Talotekniikaan meiltä älykäs sähköasennusjärjestelmä INELS ja INELS RF-Control.

Meiltä myös anturit, dataloggerit ja mittalaitteet CO2-tason, lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaamiseen sekä säätämiseen.

Olemme suunnittelijan palveluksessa. Voit turvallisin mielin suunnitella tuotantoa komponenteillamme. Tarvittaessa vaihdamme / toimitamme korvaavan tuotteen viivytyksettä!

Maahantuomme itse kaikki edustamamme tuotemerkit ilman välikäsiä.  Katso päämiehemme / tuotekategoriat täältä!

Täysin suomalaisena yrityksenä maksamme kaikki veromme Suomeen. Liiketoiminta perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön eri valmistajien ja asiakkaidemme kanssa.


YRITYSESITTELY

Palvelemme!

Puhelin  010 281 0220 -  Fax 09 676 698

Takowa

Takowa perustettiin vuonna 1946 kolmen liikemiehen Tainion, Korhosen ja Wartiaisen toimesta. Voit varmaan arvata mistä nimi TAKOWA sai alkunsa. Pian perustamisen jälkeen yrityksen osti Bror Lindström, tämänhetkisen toimitusjohtajan isoisä.

TAKOWAN portfolio koostui alun perin mopoista ja kuulalaakereista. Suuntautuminen sähkömittareihin alkoi kuitenkin pian 1950-luvun alussa. Sittemmin TAKOWA on laajentanut tarjontaansa energiaa ja sähköä yhtaikaisesti mittaaviin analogisiin ja digitaalisiin mittalaitteisiin. Ammattitaidolla on ollut tärkeä rooli alusta alkaen ja se on yhä edelleen yksi yrityksen kulmakivistä.

Vuoden 2009 puolivälissä alkaneen sukupolvenvaihdoksen myötä TAKOWA on uudistanut toimintaansa ja strategioitansa, kolmannen sukupolven siirtyessä yritystoimen johtoon. Moderni TAKOWA kunnioittaa perinteitään arvostettuna yhteistyökumppanina ja on sitoutunut kehittämään tarjontaa ja palveluja asiakkaidensa eduksi.